perjantai 9. huhtikuuta 2010

Maalausta ja kirppistelyä

Vihdoin ja viimein sain maalattua tämän lipaston. Piitkään sitäkin suunnittelin, mutta aina jokin muu oli mukamas tärkeämpi. Varsinaista ennen kuvaa en edes viittynyt ottaa, koska lipasto vilahtelee niin monen muun maalauskohteen taustalla. Niin, tosiaan mun maalauspaikka on ihan tässä olohuoneessa tuon lipaston edessä. Yritän vain sumppuun vetää pelejä&pensseleitä jottei nyt ihan koko kulkuväylää tukkis.. :) Tuntuu, että porukka ois jo ihan tottunut tähän mun maalailuun, kun kukaan ei kummemmin enää edes kysele tai kyseenalaista mun touhuja.. :D

Itse tykkään kovasti. Tuokin kolo näyttää huomattavasti valoisammalta ja raikaammalta :)

Kaappeja olen yrittänyt siivoskella aamupäivisin tässä kotosalla ollessani ja konttiin sekä roskiin on kannettu tavaraa pussitolokulla..huoh!
Sen verran kuitenkin löytyi ihan kelvollistakin rojua ja kampetta, että keskiviikkona otin oman kirpparipöydän. Eilen vein lisää tavaraa ja ihan mukavasti oli jo yhdessä päivässä mennyt. Minähän en suuria voittoja havittele, jos omilleen pääsee niin hyvä. Jos voitolle jää, vielä parempi. Mutta tarkoitus on päästä tavarasta eroon, joten hinnoittelenkin sen mukaa.


Ainut haittapuoli tässä omassa kirpparipöydässä on se, että tulee tosiaan käytyä tiheämpään, kun omaa pöytää täydentää ja siivoaa...ja siinä sivussa sitten kuin huomaamatta ostelee huomattavasti enemmän rompetta kuin normisti.
Niin, että sitä mukaa melkein kantaa rojua takas kuin on just saanu omaan pöytään vietyä..huoh ja huoh :D

Nämä kauniit liinat lähti mukaan eilen.
Eikä edes harmita! :D
***
Hox! Linkittelin tuohon sivuun muutaman mukavan arvonnan(minä osaan,minä osaan :D)Käykääpä kurkkaamassa! Huomatkaa myös Parastaikaa-blogin arvonta,joka loppuukin jo sunnuntaina. Silloin en osannut, kun sen lisäsin.. :)
4 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Kyllä se vaan raikastaa toi valkonen. Onko mäntyä toi lipasto?

Oon niin laiskiainen, etten jaksa itsepalvelukirppikseltä koskaan ottaa pöytää. Viime vuonna olin kaks kertaa myymässä itte ja mulla oli kyllä kanssa se periaate, että kuhan pääsee rojusta eroon. 18.pvä on Tampereella Keskustorilla iso peräkonttikirppis. Siellä on taas joku sata myyjää. Ensimmäistä kertaa muuten meen katteleen josko löytys jotain ostettavaa :D Jos ei sada, huonolla kelillä tuskin tulee lähdettyä. En ookkaa kirppiksillä ny yhtään juossu :-O
Kauniit noi liinat!
Mukavaa viikonlopun alkua!

PikkuBertta kirjoitti...

Valkoinen väri on nii puhtoisen raikas että...
Kaapien ja jääkaapinsiivousta tässä tullut tehtyä itsekin.Niin ja koruja pistin pikkulaatikoihin.Miten niitäkin niin paljon on kertyny...huh,huh,

Mukavaa viikonloppua:)

Marika kirjoitti...

Kiitokset kommenteista!
Vein päivällä lisää tavaraa kirpparille ja pyysin väliaikasaldon,pöydän hinta oli tullut jo takas ja bensarahaakin vielä päälle..Joten kaikki loput on ihan extraa :)

Marika kirjoitti...

Unohtui se lipasto,mäntyähän se..
Ja hyvää viikonloppua myös teille! :)