tiistai 2. maaliskuuta 2010

Talvipuuhia ynnä maalausta

Tänään mulla oli ylityövapaa. Hiphei :)
Niimpä saatoin PikkuTytön kouluun ja koulun jälkeen menin vastaan. Koulussa oli ollut hiihtokilpailut. Ja hiihteli vielä kotiinkin päin hän..
..mitallia ei tullut, viimeinenkään ei ollut eli hyvin meni. Punaset posket ja hyvä mieli :)

Eilen illalla rykästiin kasaan lumiukko. Lumi oli niiin raskasta, että naapurin pappa(84-v.=teräspappa) tuli lumikolan kanssa hätiin, että saatiin keskimmäinen pallo nostettua alimman päälle. Ukkohan on aika iso, ei ehkä kuvassa näy..

Kuvia yritettiin ottaa jo illalla, mutta eihän ne pimeässä onnistunu. Nyt päivänvalossa huomattavasti paremmin..
Siinä he ovat kuin kaksi marjaa.. :)

Se sunnuntainen Tuulihatun laatikkojen siivous ei ollut ihan omaehtoinen juttu..asiaan liittyi hyvin voimakkaasti kirjoituspöydän maalaus.

Tässäpä siis kuvaa ennen..

..ja jälkeen! Jälkeen kuvan nappasin just äsken eikä tietenkään onnistunut illan pimeydessä heikolla valaistuksella..mutta kuva piti saada joten siinäpä se sitten on.
Tuulihattu sommitteli ja suunnitteli värit noin..laitan parempaa kuvaa jahka huone on valmis. Suunnitellaan siis lisämaalausta sinne :)


Vanha possu-roskis sopii loistavasti tuonne!

2 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Kivaa, että hiihtokilpailut ei oo kaikille sellasta pakkopullaa mitä itelle aikoinaan. Vaikka lieneekö ne nykyään edes pakolliset?
Persoonallinen kirjotuspöytä, tykkään! Niin ja ihanat noi lumiukon silmät, kunnon räpsyt! :D

Marika kirjoitti...

Ei oo pakollisia ollu vuosikausiin,vaihtoehtona retkihiihto tai nyt eka-tokaluokkalaisilla luistelu.Itsehän aikoinaan olin kova hiihtelemään,taisin palkintojakin pokata :)Isommat muksut taas taktikoivat ja valitsivat kilpailun,koska retkihiihdossa matka on huomattavasti pitempi.Hiihtelivät sitten varmaan ihan omaan tahtiin.. :D
Juu,meillä on aina tehty lumiukon silmät ruusunmarjoista.Vähän mädäntyneistä sellaisista,pihan pensaasta :D