torstai 11. maaliskuuta 2010

Mitä etelän ihimiset eellä..

...sitä pohojosen ihimiset perässä.
Eli tätä blogimaalimmaa seuranneena tiedän, että etelässä puoteltiin lumia katolta jo ainakin 2 viikkoa sitten. Meillä täällä pohjosessa puoteltiin tänään..
No Iskähän se siellä naapurin kanssa. Taitavat juuri maisemia ihailla.. :)
Juu, olihan sitä lunta.
Tässä on kulkuväylä meille. Ei vieraita odotettavissa. Meille ei pääse :D
Ja voin kertoa, että vaikka se ei kuvissa näy: Meillä on satanu lunta Koko Päivän Taivaan Täydeltä..Jo riittäis, kiitos!
Noh, kulkuväylä saatiin taas auki ja Iskä innostui PikkuTytön kanssa lumitaidetöihin..


..tämän kuvan nappasin ihan just. Tuulihatun varjokin siinä näkyy...ja kello on jo yli puoli kymmenen illalla..noh, onneks on loma.. :)


Tätä se loma teettää! Meikäläinenkin leipoo Ihan Muuten vaan :)
Valkosuklaakakkua piti saaha. Ja sitähän saa kun tekee :)


Pojan kummisetä pyörähti aamupäivällä ja Tuulihatun kummisetä päivemmällä. Olipa mukava, kun oli tarjottavaakin..


Reissuun, kun lähdimme, niin vielä viimeiseksi koppasin mukaan virkkuukoukun, lankakerän sekä sakset. Jos vaikka innostuis..Ja innostuinhan minä! Iltojeni iloksi mökillä sekä jopa laskettelurinteen juurella auringonpaisteessa näitä virkkasin. Jopa niin, että lanka loppui ja haettiin lisää paikallisesta maxmarketista :D

Ensin virkkasin noita pienempiä. Jotka kylläkin ovat isompia kuin edelliset virkkaamani siihen torkkupeittoon. (voi kun osaisin sillain hienosti laittaa/linkittää, että pääsis suoraan siihen torkkupeitto postaukseen..) mutta sitten tajusin, että koska pidän virkkaamisesta, mutta en yhdistämisestä (joka takkusi tosi, tosi pahasti silloin viimeksi) niin teenpä Isoja Isoäidin neliöitä. Näin yhdistämistä jää vähemmän.. :)
Harakanvarvastahan tämä käsiala on. Ei siedä lähempää tutkistelua..Mutta lanka on taas ihanaa ja kirjavaa ja antaa paljon anteeksi :)

Niin Äiti, tiedän että luet tämän, ei tullut tyttärestä sukankutojaa (pakkasin sen jo laatikkoon oottamaan uutta, mahdollisesti joskus puhkeavaa innostusta) Mutta omaehtoinen isoäidin neliön virkkaaja tuli :D
5 kommenttia:

Lezzie kirjoitti...

Ihanan sävyisiä neliötä! Kiitos käynnistäni. Minäkin pidän blogiani lähinnä itselleni jokinlaisena päiväkirjana kuten sinäkin. On silti ihanaa jos joku muukin sitä lukee... ja saa siitä jotakin itselleen :)

Sanna-Mari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sanna-Mari kirjoitti...

No johan on ollu lapioitavaa :-O
Hienot noi "lumilyhdyt", onks ne niinkun hyllyt?
Hyvänväristä toi lanka, mulla oli kanssa joskus isoäidinneliökausi...en kyllä mitään isoo oo saanu aikaseks.
Voisin laittaa sulle linkitykseen ohjeen, mutten tiä kummanlainen tapa sulle aukee (mulla ja äitellä on vähän erilaiset linkityssysteemit esim.)Jos laitan eka tän oman tapani, jos et sillä saa laitettua eli on erilainen, niin voin laittaa sit sen toisen. Ohje voi olla köpönen, koita saada selvää ja voi olla joku hienompikin tapa (pikanäppäimiä ja muuta), mutta itte teen näin.

Eli kun sulla on siinä auki se tekstin kirjotus tai muokkaus, jos nyt haluat lisätä linkin jo olemassaolevaan tekstiin. Niin siinä yläpuolella työkalurivillä lukee linkki. Napsauta sitä. Kursori menee verkko-osoite kohtaan, siihen kopioit sen haluamas linkin eli tässä tapauksessa sen torkkupeiton osotteen (eli avaat uuteen ikkunaan blogis ja haet arkiston kautta sen halutun postauksen, jotta saat tarkalleen sen osotteen).

Sitten tän verkko-osote lootan yläpuolella on laatikko:näytettävä teksti, johon on kanssa kopioitunu se äsken laittamas osote, poista se ja kirjota siihen haluamas teksti, eli siis se teksti, joka sitten näkyy ja jota klikkaamalla pääsee siihen aiempaan postaukseen. Sitten vaan ok ja tadaa sinisenä näkyy siellä se linkkikohta ja sitten voi julkasta.

Toivottavasti onnistuu. :)

(mää poistin äskesen kommentin kun oli niin paljon kirjotusvirheitä :P)

maikku kirjoitti...

ei mitään harakanvarvasta ole, hyvältä näyttää!:)
ja kakku on herkullisen näköstä!

Marika kirjoitti...

Kiitos Lezzie!Juu,on mukava kirjata ylös tekemisiään ja touhujaan.Kukapa sitä myöhemmin enää muistaa mitä tehtiin Juuri Sinä talvena 2010..Niin kuin joku blogissaan kirjoitti,että jotain jäisi käteen ruuhkavuosista.Mutta sanottava on että kyllähän se lämmittää jos joku ihan oikeesti jaksaa näitä meikäläisenkin sepustuksia lukea.Ja vielä kommentinkin jättää.. :D

Sanna-Marille Iso Kiitos neuvoista!!Aion perehtyä niihin illalla kaikessa rauhassa..ja jos ne ei toimi,niin tulen ottamaan yhteyttä,varo vaan :D :D

Ja Maikulle myös kiitos!Sovitaan vaan,ettei oo harakanvarvasta :D