torstai 11. maaliskuuta 2010

Hiihtolomalla

Reissusta on palattu. Mukavaa oli. Lapset laskettelivat aamusta iltaan, 2/3 laudalla ja 1/3 suksilla. PikkuTyttökin mennä viipotti isompien mukana kuin konkari..vähän kyllä hirvitti PikkuTytön meno, mutta mikäpäs tuota piättelee...ja hyvinhän tuo laskettelee.. :D
Lapset olivat iltaisin niin väsyneitä, että saunan ja iltapalan jälkeen eivät jaksaneet edes nahistella. Aikaisin nukkumaan ja aamulla taas meno jatkui.. :)
Tässäpä pieni kuvapläjäys ihanista maisemista reissullamme:
Ja loma jatkuu vieläkin :)

3 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Upeet maisemat!
En oo uskaltanu mennä vielä kattoon kun meidän kesällä 7-vee laskee lumilaudalla :P Hirvittää vaikka jostain pikkumäestä alas tuleekin.

Mukavaa loman jatkoo!

PikkuBertta kirjoitti...

Huikeat lumimaisemat.

Marika kirjoitti...

Juu,maisemat on kuvattu jo illan hämärtäessä,joten vähän pimeitä(kuten lie kuvaajakin :D)mutta upeita ne oli,kyllä!

Mua tosiaan kans hirvittää tuo PikkuTytön meno.Hän kun loukkasi toisena laskettelu talvena 5-v.polvensa tosi pahasti..eka kertaa sille talvea lähettiin lasketteleen ja eka laskulla kaatu.Virallinen diagnoosi oli:säären yläosan murtuma :(
Oli niin pieni ettei ees keppejä annettu vaan minä jäin kotiin hoitamaan ja pyörätuolissa pientä pukkailin..Arvaappa osasivatko jotkut meitä syyllistää??Noh,tyttö toipui täysin ja seuraana talvena (syän kurkussa)rinteille vietiin..ja hyvin meni.Ja menee edelleen..nyt vain tuntuu,että on ihan mahoton reikäpää..isompien perässä menossa vaikka mihin..mutta kuten sanottu,mikäpä sitä piättelee!Käet ristiin ja Herran haltuun :)