sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Viikonloppuna

Lauantai meni leipoessa. Pakastimeen. Pojan rippijuhlia varten. Huh, olihan urakka, mutta nytpähän on kaikki leivottuna minkä etukäteen voi leipoa.
Lisäksi lauantaina kotiin tuotiin 3 hyvää todistusta. Ihmeen hyvää. Vaivannäköön nähden. Liittyen siis murkkuihin...tyytyväinen olen! Kai.

Niin kumman kiirettä tosiaan on ollu etten oo ees kirppareilla kerenny käydä. Siis podin jo suorastaan vieroitusoireita :)
Jo pitkään olen etsiskellyt/katseskellu päiväpeittoa meidän parisänkyyn. Sänkyhän siis sijaitsee ihan siinä olohuoneessa ja vie käytännössä puoli olohuonetta. Päiväpeitolla on väliä! Pidän kyllä nykyisestäkin, mutta kun se on niin tumma. Kesäksi haluaa jotain kesäisempää. Ja vaaleampaa.
Kirpparilta se sitten löytyi. Pienempi se on kuin edeltäjänsä, joten tänään vihdoin menin ja ostin helmalakanan. Kotona heti testaamaan ja hyvin sopivat yhteenMuttamutta, hämmästyin siltikin suuresti kun lakanapaketin avasin. Odotin löytäväni sieltä sellaisen lakanan jonka helma aaltoilee kauniisti. Siis on sillain rynkyllä. Niin kuin oon monessa blogissa nähny. Tässä tapauksessa siis oli aivan suora. Hyvä näinkin,mutta... Myydäänköhän sellaisia olleskaan ja missä? Vai pitääkö oikeesti ommella ihan ite? Huoh..
No, paikoilleen en heitä vielä aseta. Vasta sitten juhlien kynnyksellä.
Kirppareilta siis lähti mukaan monenmoista enkä kaikkia viittinyt ees kuvata mutta mm. seuraavanlaisia..

Ja nämä ei oo ees kirpparilta, mutta PikkuTyttö väenvängällä halus, että ne kuvataan. Ja julkaistaan nyt sitten samaan syssyyn..Vieläkö olis liituja.. :DPikkuTyttö lähdössä kaverin synttäreille.

Tänään aamupäivällä otin ihan extempore ja siivosin PikkuTytön huoneen vähän paremmin. Olihan urakka joo! Meinas vähän epätoivokin iskeä vaikka kyseessä on tosiaan ihan ihan pieni huone. Liian pieni, mutta oma :)
Rojua ja rompetta on noihin neliöihin ihan liikaa, eikä asiaa auta, että Tuulihattu siivotessaan(raivatessaan)omaa huonettaan kantaa kaiken ylimääräisen PikkuTytölle.(mikä tietenkin positiivista Tuulihatun huoneessa). PikkuTyttö riemusta kiljuen ottaa kaiken vastaan. Mitään ei saa hävittää. Ihan oikeasti ei mitään. Joten ohjasin hänet muihin puuhiin...
2 pussillista pakkasin pehmoja ym. komeroon odottamaan (odottamaan mitä?kaatopaikkaa?kirpparia?:D )
ja pari pussia tais tulla roskiakin..sshhh.
Aamupäivällä siivosin, iltasella kävin parit kuvat räpsii. Siellä olikin jo pyörähdetty, mutta siistiä siis entiseen nähden. Kumpa pysyiskin..

Ja siis Tuulihatun huoneessa on ihmeen siistiä. Outoa tässä on se etten ole suuremmin ees pyytäny siivoamaan. Perjantaisin vain patistan pölyt pyyhkimään ja suurimmat epäsiisteydet korjaamaan..Nyt on siis iskenyt siivous-ja sisustusvimma :)Jah, huomenna maanantai. Arki taas, sillä poikkeuksella, että koululaisilla kesäloma. Tuulihattu ja Mummo hoitavat PikkuTyttöä kesäkuun vuorotellen/vaihdellen. Ja Poika lähteekin mukaani harjoittelupaikkaani. Pääsi sinne kesätyösetelillä kahdeksi viikoksi. Jotka tekee kahdessa jaksossa. Ensi viikonloppuna lähteekin rippileirille ja seur. weekend palaa ja juhlat alkakoon..
***
Sanottava on kyllä olen edelleen sitä mieltä, että kotona olo sopisi mulle. Ja mun vartalolle. Mun pirtaan...Varsinkin näin kesällä. Ja kyllä talvellakin. Vaikkakin mukavassa paikassa saankin nyt työskennellä :D


3 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Siellä siis ei oo tullu aika pitkäks. Onhan se kätevää, että iso osa on sitten pakastimessa valmiina!
Kauniita ostoksia oot tehny, niin kirpparilta kun muutenkin.
Meillä on kanssa hervoton säkki pehmoja vintissä. Pojalla on niitä vaan unikavereita ja niitä on neljä kerrallaan sieltä huoneessa, käy sieltä sitten vaihtelemassa. Yritin syksyllä, että ois kirpparilla koitettu myydä, niin ei, kaikki oli jotain tuliaisia tai lahjoja mistäkin, mistään ei voinu luopua...Taidan iskee säkin pehmoja matkaan sitten kun muuttaa pois kotoo :D :D Me tehtiin kanssa viikko sitten kun loma alko huoneen raivaus, niin iso muovikassillinen tuli pelkästään roskaa lelulaatikoista :-O...
Taitaa nykyään olla useemmin niitä suoria ne reunalakanat...äkkiä tossa Elloksen sivuilla hain, niin yks valkonen röyhelöreunuslakana löyty...NetAnttilasta löyty vaan niitä suoria....
Mukavaa viikon alkua! :)

Sisustus Sievä kirjoitti...

Hei
Minä olen laittanut helmalakanaksi vanhoja pitsilakanoita patjan ja sijauspatjan väliin ,niin että pitsit jäävät roikkumaan. Ihanaa viikkoa
Mia

Marika kirjoitti...

Kiitos Sanna-Mari vaivannäöstäsi!Pitänee katsoa sitä Ellosta josko sieltä tilais...

Sisustus Sievä:Kävin kurkkaamassa blogiasi ja hyvin kauniilta näyttää..mulla vain ne pitsilakanatkin hakusessa...

Mukavaa viikonalkua teillekkin!