perjantai 26. helmikuuta 2010

Perjantain kirppistelyt

Viikko on mennyt taas nopeaan. Voimat riittävät vain siihen välttämättömään arjen pyöritykseen eikä yhtään enempään. Siispä työ häiritsee, ja pahasti, vapaa-aikaani :)
Tämän olen kyllä tiedostanut jo pitkään. :)
Mutta voimia antaa perjantain hoitovapaa ja pisteeksi iin päälle kirpparikierros.
Tässäpä tämän päivän saalista:
Ihana vanhanajan "puupeli." Onkohan tälle oikeakin nimi olemassa?
Joka tapauksessa minulla on ollut vastaava lapsena. Nyt mietityttääkin, että onkohan mökillä vielä tallessa minun ko. peli...Mökille on nimittäin kerätty paljon, paljon lapsuuteni aikaisia leluja ym. Tosin niitä on karsittukkin vuosien varrella.. Noh, asia selviää keväällä, kun taas mökille pääsemme. Onkin jo kaihomieli sinne :D Oikeestaan aivan kauhea, nyt kun asiaa aattelee..Niisk :)


Mutta siis, toinen löytö on tässä. Kaksi kappaletta ruusu-vatia yhteishintaan 1e. Ihania. En voinut vastustaa. Tää raivais taas kaappiin tilaa... :)

Sitten vielä..
Onnea On sälekaihtimet keittiön ikkunoissa. Ihan tavikset. Ikkunoiden välissä. Siistit. Helpot. Ei kerää pölyä!

Onnea On(oli) myös meidän ainokaisen kummitytön 4-v. vierailu perheineen toissailtana. Että joku voikin olla niin pieni, siro, linnunluinen.. :) Mainittakoon tässä kohtaa, että meillä on kuusi kummipoikaa ikähaarukassa 9kk - 18v.
Onnea On.3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kivoja löytöjä. Tuo peli on Fortuna, lapsuuskodista tuttu silloin pappani tekemä ;)

Sanna-Mari kirjoitti...

Meilläkin on mökillä (eli vanhempieni) Fortuna.Isälleni joskus muinoin tehty. Siihen joutuu vieläkin koukkuun kun alkaa pelaan, että kannattaa varoo :D

Marika kirjoitti...

Kiitos Tiina ja Sanna-Mari!Fortunahan se.Eilen meillä pelattiinkin lähes koko perheen voimin..meillä oli omet olympialaiset.Kyllä oli mukavaa! :)