lauantai 27. helmikuuta 2010

Jotain Pientä, Jotain Suurta

Jotain Pientä ja Ihanaa on ollut meillä tänään. Ja on vieläkin. Kunnes pois raaskimme viedä :)Nimittäin se meidän pienin kummipoikamme on ollut meillä hoidossa. Monta, monta tuntia. Hänen perheensä siis muuttaa ihan tuohon meidän lähelle. Iskä ja Poika ovatkin olleet muutoapuna. Ja me tytöt ollaan kilvan hoidettu Pientä :)
Pieni nukkui kolmen tunnin päikkärit :)
Sitten hän on syönyt ja juonut..

..ollut jokaisen sylissä, pissannut olohuoneen maton ja vain naureskellut ja konttaillut ja seisoskellut. Ihana Lapsi. Helppo. Aurinkoinen. :)

Sitten Jotain Suurta ja Ihanaa. Isoin kummipoikamme pölähti ovesta sisään pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa. ja olihan heillä uutisiakin mukanaan. Olivat menneet eilen kihloihin. Ihanaa. Onnea sylintäydeltä heille. He ovat onnensa ansainneet. Ja toisensa :)
Siispä pienin ja isoin kummipoika ovat meitä tänään muistaneet. Kuinka ylpeä voikaan kummitäti pojistaan olla! :D
Kuvaa ei kihlaparista eikä hienosta 13 timantin sormuksesta ole. Tähän hätään :)
Mutta sen sijasta kuva ihanasta korutelineestä jonka mummo Tuulihatulle toi. Se on rikki ja Iskä sen korjaa jahkaa ennättää..siksi nuo tikut tuossa törröttää..mutta kaunishan se on..

Semmonen mukava lauantai meillä!2 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Kiva oivallus toi käsien ja varpaiden kuvaaminen!
Mukavalta lauantailta tosiaan kuulosti! :)
Pitäiskin olla enemmän tekemisissä kummilasten kansa, harmillisesti pitkät välimatkat. :/

Marika kirjoitti...

Joo,ei mekään olla kaikkien kummilasten kanssa niin paljon tekemisissä kuin toisten.Harmittaa kyllä suuresti.Välimatkat on tosiaan liian pitkät..sitten vain soitellaan ja laitetaan pakettia postiin..