sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Kakkua ja maalausta..

Aamupäivällä tuli puhelu, pienin kummipoikamme vanhempineen tulee kylään. Pian. Kaapit, pakastimet tyhjänä herkuista, ei siis mitään tarjottavaa. Mies lähti kauppaan ja toi tullessaan valmiin kakkupohjan ja kuohukermaa.
Oikeesti, en oo ikinä rykässy kakkua kasaan Näin Nopeaan. Kertahan se on ensimmäinenkin. Vieraat jo pihaan ajo, kun kakun valmiiksi sain..

..hyväksi kostutin ja ihmeen hyvää olikin. Vaikkakin valmispohjasta. Ulkonäkö nyt oli mitä oli tällä kertaa, mutta maistuvuus lie pääasia.. ? :)
Ja kummipoika oli Ihana. Niin kuin aina!


Pakkaspäivien ratoksi olemme PikkuTytön kanssa maalaileet..Hän kun aina tahtoo tulla kaverikseni maalailemaan, niin nyt maalattiin hänen ehdoillaan..
Tässäpä siis isäni tekemä, äitini maalama kerrossänky n.13 vuoden takaa..


..ennen ja jälkeen..


Maalit oli mitä kaapista löytyi ja PikkuTyttö suunnitteli värit noin. Vanha sabluunakin kaapista löytyi..
Kyllapä nyt varmaan kelpaa nuken sängyssään pötkötellä!
Vielä se ei ihan valmis ole, mutta kiire oli kuva ottamaan, kun kamera oli taas lähössä kylille. Omaa kameraahan mulla ei oo..Tuulihatulta lainailen, vähän nihkeää välillä..Pitäis varmaan investoida se oma jo vihdoin ja viimein :)


3 kommenttia:

maikku kirjoitti...

herkullisen näkönen kakku!
ihana kerrossänky!

Sanna-Mari kirjoitti...

Teen aina pyöreet kakut valmispohjasta :P Ei oo kukaan vielä ilenny mussuttaa mausta...on tietenkin aina niin mahtavat täytteet, ettei sitä pohjan makua sieltä erota :D
On kyllä ihanan näköne toi kerrossänky!

Marika kirjoitti...

Kiitos Maikku!

Sanna-Mari:Juu,olen samaa mieltä:täytteet sen kakun tekevät :)Illalla kakku olikin sitten mehevimmillään.."vähän" piti maistella illan ohjelmia katsellessa :D Vielä ois pikkupala jäljellä,josko vaikka tuossa iltakahvet keittäis..