perjantai 15. tammikuuta 2010

Perjantaina..

..Autuas Hoitovapaa! HipHei ja kolme kertaa eläköön huuto! :D
Tässäpä töistä roudatussa hillosipulipurkissa lepää mun ensiaskel - kengät, muutaman vuoden takaa :) Ja purkissa lepää myös kuopuksen tutit..

Eilen ostettua on tämä ihana lanka. Tokmannista ja ale - hintaa 2e rulla. Mitähän ihanaa siitä tekis? ts. mitähän ihanaa siitä osais edes tehdä!! Jotain ihanaa kuitenkin..

Eilen mukaan lähti myös uudet vahavärit. Värit testattiin Heti kotiin tultua ja todettiin hyväksi..Aiemmin viikolla mukaan lähtenyttä ovat nämä nallekynttilät ALE-korista, luonnollisesti. Niitäpä täällä on sitten poltettu PikkuTytön kanssa ja naatiskeltu..ja vähän laiskojakin ollaan oltu, koko viikko :)

Mutta tämän hoitovapaapäivän aion käyttää tehokkaasti! Kohta aloitan, ihan kohta..siivoan ja sitten palkitsen isseni kirpparikierroksella! Ja oikeesti etsinkin sellaista jalkalamppua olohuoneeseen, kun iltaisin ja usein yömyöhään käsitöitä teen. Kattovalo on liikaa, varsinkin kun Iskä nukkuu samassa tilassa..Jotenka etsitään hyvää ja halpaa ja kaunista ja kodikasta jalkalamppua hyvään ja luotettavaan kotiin. Kiitos! :D
p.s. päivämäärät ja kellonajat näköjään päin prinkkalaa..näyttää että nyt ois eilinen ja kellokin jotain yömyöhään..Nythän on perjantai 15 pvä ja kello 9.20..
Jospa mua joku illalla auttais..

Ei kommentteja: