lauantai 2. tammikuuta 2010

Kuvakulmia..

Tänään mainitsemisen arvoista on vierailu isomummon ja - papan luona. Siellä onkin aina mukava käydä. Nykyisin ollaankin käyty tiuhempaan. Joku kerta menen kyllä ilman lapsia ja kuuntelen ilolla heidän tarinointiaan lapsuudestaan ja nuoruudestaan..

Tänään mainitsemisen arvoista on myös, että tytöille kaivettiin sukset sauvoineen, monoineen esiin ja paukkupakkasesta huolimatta he hiihtelivät touhukkaasti pihalla :)

Kuvissa olevat haarukat ovat kirpparilta, äitini ostamat. Parittomat kahvikupit em. mummoltani. Ikkunanpokat ovat isäni kotipaikan navetasta..Ja kaunis virkattu koriste on isänäidin virkkaama.. Iida - mummu :)

Liina joka naulakosta roikkuu on kirpparilta, samoin kuin koko hylly sekä valkoinen isompi kannu (äitini ostama, kiitos!)


Tämä ihana vanhanajan kakkuvuoka on mummoltani.


Vielä viimeisiä joulukuvia...Ronskilla kädellä tänään joulua vähensin. Ehkäpä huomenna loput..? Tai sitten viimeistään tietty Loppiaisena :)


Peilikyntteliköt kirpparilta..


Ja tyttäreni ottama kuva tutista, joka jouluyönä meidän kuuseen ilmaantui. Tunnistimme tutin samaksi, jonka PikkuTyttö 2 - vuotiaana Pukille luovutti..Olipas mukava saada tutti muistoksi, kiitos tontuille! :D


Leppoisaa lauantaita!
2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Ompas kauniita kuvia! Varinki tuo karkkikeppi ja tuttikuva !

Marika kirjoitti...

Kyllä,rakas.Sinun ottamia,sinun luvalla.Kiitos!