perjantai 8. tammikuuta 2010

Jotain valkoista..

Loppiaisena aloitin tuulikaapin maalauksen. Tuulikaappi oli ihan ällö, muisto minun edellisen lempivärin, keltaisen, ajoilta. Kuvaa siitä ei onneksi ole. Lokakuussa saatiin uusi valkoinen ulko-ovi ja siitä asti mua on kaihertanut..raskaasti!
Uusi tuulikaappi on luonnollisesti valkoinen :)
Tässäpä muutama kuva muista, jotka myös ovat valkoisen värin niskaansa saaneet..
Lautashylly jouluisissa tunnelmissa..
Kuistin ovi ja keittiön ikkunanpokat. Kiitos Iskä!

Juu, tytön huoneen kaapin tuunasin joulun alla pikapikaa sisustukseen sopivaksi..no eihän se edes kunnolla näy kuvassa.. :)
Sitten kodistamme löytyy paljon pikku esineitä jotka ovat myös osakseen valkaisun saaneet.mm. nämä pikku kehdot, talouspeperi"pidike", lintuhäkki, navetan ikkunan pokat, huhmare, munakuppi, puulautanen, taulun kehykset..yms. Myönnän avoimesti, täysin sekaisin olen koko emäntä!! :D

Sitten kodistamme löytyy valtavasti kohteita, jotka huutavat remppaa, maalia, jotain...
Tuulikaappi on niin pieni eikä siinä todellakaan kukaan edes mahdu aikaansa viettämään, mutta jos ensimmäisenä oven aukaistuaan on vastassa jotain vastenmielistä, vastenmielisyys jää päälle! Ei siinä auta, että jossain nurkassa on jokin kaunis hylly tai jostain kohti kotia löytyy "ihan kiva"-sisustussydeemi. Ensivaikutelma ratkaisee!
Joo, ihmeen kauan saan aikaa kulumaan tohon pikku tuulikaappiin, eikä tilannetta helpota trafiikki joka iltaisin ulko-ovestamme käy..
Mutta siis pian, pian valmista on!
Tänään onkin autuas hoitovapaapäivä, jonka käytän siivoukseen ja maalaukseen ja illalla jos sais torkkupeittoa vielä tehtyä..
Pakkasta -30.
2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

kaunis tuo toka kuva !

Marika kirjoitti...

Kiitos!