lauantai 23. lokakuuta 2010

Synttärit

Synttärihulinat takana.
Syysloma karsi vähän vieraita, mutta mukavaa oli.
Alunperin oli tarkoitus pitää kaverisynttärit jo eilen, oikeana synttäripäivänä, mutta kun olimme siellä hautajaisissa niin pakko oli siirtää. Eilen olis varmaan useampi päässyt.
Mutta kaikki meni hyvin pienemmälläkin porukalla ja tyttö on tyytyväinen :)
Tuulihattu teki hienon haamu/lepakkopuun. Sopii tuohon täydellisesti!


Tämä keveri toivotteli pihalla ystävät tervetulleiksi!
Naapurit saattoivat vähän kummastella.... :)


Tarjolla oli mm. hämispoppareita......sormia....


..ja myrkkyboolia, jossa oli jonkun käsi. Sormikin näköjään irti...


Tarjoilut olivat aika perinteiset, mutta vadit ja herkut koristeltiin noilla sormilla sekä eilisillä marsipaanihämiksillä. Kakusta yritin tehä hienon, mutta se jäi yrityksen tasolle...maku onneksi kuitenkin kohillaan. Ei siis kuvaa siitä...eikä juuri muustakaan kun kuvat ei oikein onnistunu.


Mutta tässäpä tämä meän pikku Zombie.
Tuulihattu kavereineen olivat pissiksiä, lissuja
Iskä oli kaasunaamari päässä aika hurja ilmestys..
Ja minä olin ite piru!

4 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Mukavaa sunnuntaipäivää...tarjoilut oli upeat...noi sormet on ihan oikeen näköiset...:-))

Sanna-Mari kirjoitti...

Vautsi vau! Sormet tosiaan on ihan aidon näköset!!! Onks ne marsinpaania vai mitä? Meillä on aina ollu nakkisormia ja mantelilastut kynsiä. Sisko oli joskus tehny, niin oli laittanu kynsiks pistaasin kuoria...oli aika karseet :D Nakksormia meillä varmaan on ens lauantaina ja käsiboolia...ja ehkä kurpitsa- leivokset...mulla on vähän motivaatio kateissa :P
Oli varmaan hienot pirskeet!

Siitä Pyhäinpäivästä ja Halloweenista...ollu jotenkin viime vuosina sen veran eri aikaan ne (tai on tuntunu että ne on), että oon päässäni pitäny ne erillään ja Wikipediasta kattelin, niin se sanoo niistä näin:

"Halloween on anglosaksisissa maissa pyhäinpäivän aattona lokakuun viimeisenä päivänä 31.10. vietettävä juhlapäivä"

"Pyhäinpäivä kristillinen pyhimysten, marttyyrien ja vainajien muistopäivä. Alun perin pyhäinpäivä on ollut 1. marraskuuta, kuten se on monessa maassa edelleenkin, mutta Suomessa sitä vietetään nykyään välille 31.10.–6.11. osuvana lauantaina".

Eli joskus ne osuu samaan ja joskus ei. Itte jotenkin tykkään vaan aatella, että ne on eri homma. Halloween amerikkalaisten keksintöö ja Pyhäinpäivä jotain ihan muuta :P :D

Tansku kirjoitti...

Vaude,mitkä sormet ihan aidon näköiset,nykyään saa tehtyä ihmeitä aineista,on varmasti olleet kovat kemut synttärisankarilla. Ihan mukaviahan ne tuollaiset juhlat on,lapset saavat riemuita muidenkin kanssa,hauskaa pittää olla:).Mukavaa alkavaa viikkoa!

Marika kirjoitti...

Kiitokset Krisse,Sanna-Mari ja Tansku!
Sormet ovat omar-karkkia :) Tuulihattu jostain netistä nappas idean...

Kiitos Sanna-Marille halloween infosta!En oo oikeen perehtyny asiaan...pitääkö ihan tunnustaa ettei meillä oo koskaan ees juhlittu halloweenia.Mutta onneksi päiväkodeissa ja kouluissa ja iltapäiväkerhossakin juhlitaan...No,nyt juhlittiin...ja kotikin on koristeltu teeman mukaiseksi.Jos antas olla koristukset paikoillaan niin on helppo päästä fiiliksiin uudestaan.. :D