perjantai 22. lokakuuta 2010

22 .10 .2002 klo 02,37

Lapsi kuin lintu,
kaukaa tullut
silmissä vielä
matkan ja tuulen muisto.
Kasvosi mahtuvat kätteni maljaan.
Kannatan sinua vetten päällä,
syvien pimeitten vetten päällä,
lastani lintua kannatan.
(runoilija kai tuntematon?)

Rakas tyttäreni, iltatähteni, kuopus
kaikkien lellikki

ONNEA 8 - V.

*******

Tännään olemme käyneet päiväseltään Rovaniemellä mieheni mummon hautajaisissa...
Ja jottei pienen synttäripäivä menis aivan hautajaistunnelmissa, piipahdimme moikkaamassa myös Joulupukkia, siinä ihan vieressä kun olimme...Siitä lisää ehkäpä myöhemmin. Kilttejä lupasimme kuitenkin olla. Koko perhe :D
****
Huomenna meillä vietetään PikkuTytön kaverisynttäreitä :)
Kaiken muun tohinan keskellä olemme yrittäneet valmistella tulevia juhlia, jotka pidämme Halloween teemalla....Niin, jokainen tietää, että synttäreiltä täytyy saada pussukka mukaan. Meidän pussukka näyttää sisältöineen tältä. Karkkirasia, kipparin lakritsipiippu, halloween ilmapallo, suklainen silmämuna ja suklainen halloweenmuna sekä saippua jonka sisällä on hämähäkki..


Tässäpä vielä lähikuva hämissaippuasta..
sekä muutamasta sen serkusta, jotka ovat marsipaanista. Tyttöjen kans niitä värkättiin ja tarkoitus ois laittaa ne syötävien herkkujen päälle koristeeksi..

..aika muotopuolta sakkia...
Tässäpä vielä tämä kaveri, joka oottaa kaiverrusta :)


Kerrottakoon vielä, että oon aina aikonu pitää Halloween aiheiset synttärit tytölle, koska kaupat ovat ko. aiheista krääsää pullollaan just hänen synttäreittensä aikaan. Koskaan en kuitenkaan oo saanut pidettyä...Siispä nyt tai ei koskaan :D
Tiedämme toki, että Pyhäinpäivä ei ole vielä vaan marraskuussa. Mutta lailla tuskin tätä meidän touhua ei ole kielletty? Ainakin tyttö oottaa innoissaan ja kaveritkin tuntuivat hihkuvan kutsun saatuaan.

****
Joo, kuvankäsittelyä en osaa enää ollenkaan....Ja kamerakin on taas rikki, mutta viedään korjaukseen vasta näiden synttäreiden jälkeen (taas)...jos siis vielä hetken jaksais pelittää, pliis!

2 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Onnea Paljon 8-vuotiaalle! :)
Teillä on siellä sitten surua ja iloa yhtä aikaa.
Halloween-synttärit onkin hauskat! Sopivaan aikaan synttärit niitä ajatellen. Kiva idea toi saippua!Kuin myös noi hämikset on kivoja. Tulee varmaan tosi mahtavat juhlat. 8-vuotiaat tajuaa jo tommosten päälle, eikä ketään luultavasti pelota oikeesti. Pukeutuuko kaikki?

Mää pidän jotenkin aina Halloweenin ja Pyhäinpäivän erillään, Halloweenina me kauhuillaan ja Pyhäinpäivänä viedään haudalle kynttilät.
Viime vuonna mentiin kolmisin täällä Halloween aika matalalla profiililla, muutamana edellisvuonna on koko perhe pukeuduttu ja on koristeltu ja syöty halloween-hengessä. Ens viikonloppuna me luultavasti nyt sitten tehdään taas ainakin aivohyytelöö ja nakkisormia ja pukeudutaan jotenkin. Koristeluja laitan ehkä viikonlopuks vähän. Poika on ihan innoissaan, joku kamala naamari piti tänään Cittarilta saada (mulla on aina sama noidan hattu päässä ja muuta ei tartte :D) Kummituspipareita mietin vähän, ois aika kivoja ja helppoja.Jis tekis jopa piparkakkutaikinasta...

Oikein mukavaa viikonloppua ja hauskoja & karmasevia synttärijuhlia! :)

Marika kirjoitti...

Kiitos Sanna-Mari!
Kutsuun laitoin,että halloween teema ja halutessa voi pukeutua asuun.Me tietysti kaikki pukeudutaan... :)
Joo, mekin pyhäinpäivänä viedään kynttilät haudalle...mutta eikö halloween oo oikeesti pyhäinpäivän aattona?Mutta juhlia voi tietty milloin haluuaa..niin kuin mekin!
Kiitos,mehän juhlitaan ja railakkaasti! :D