lauantai 21. elokuuta 2010

Monenmoista

Ei, ei vieläkään onnistu kirjoitus kuvan yläpuolelle.
Harmittaa. Kävin jopa vaihtamassa tekstin editoinnin takas vanhaksi,mutta ei.
Kauheesti en oo kerenny ees opetella tällä koneella. Kuvia en oo laittanu ku silloin yhdesti. Sekin vaatii viekä harjoittelua. Kovasti.
***
Olen siis kiireinen opiskelija nykyisin.
Sen lisäksi käväsimme mökillä miehen ja mummon kans kaks päivää merkkaamassa ja raivaamassa mettää. No, jotkut raivas, jotkut vaan käveli. Ja katteli. Ja yritti pysyä perässä :))
Samaisella reissulla näin kahta serkkupoikaa, joita en edes tunne.
Mukava oli tavata sukulaisia. Ja ne sukulaiset muuten raivas :D
Sitten mökiltä palattuamme täällä olikin keittiö "valmis". Innoissamme iltamyöhään miehen kans päätimme kantaa keittiöön jo kaikki isoimmat kuten ruokapöydän, pakastimen, jääkaapin...
Uskoo ken haluaa, mutta totuus on että jääkaappi ei mahdu paikalleen. Ei vain mahdu. Korkeussuunnassa ottaa vastaan. Liki 1,5 cm.
Perjantaina lähti puhelu ko. firmaan ja tietystikkään asianomaista miestä ei tavoitettu. Maanantaina sitten soittaa. Kuulemma.
Ja tuo jääkaappihan ei ole kuin alkua valituslistallemme.
Lisäksi löytyy mm. liian matalaa allaskaappia, väärin listoitettua lattialistaa, paikkaamatonta porausreikää yms. pientä. Hatuttaa. Ketuttaa. Ärsyttää. Näin lievästi sanottuna.
Noh, kaikki minkä voi, olemme kantaneet keittiöön. Ja olen nyt kahtena päivänä tehnyt ihan oikeaa ruokaa, hyvästi valmisruoka! Ja astianpesukone on laulanut iloisesti, hyvästi kertikset!
Keittiössä on silitetyt verhot ikkunassa, silitetty pöytäliina pöydässä. On matot lattiassa, astiat kaapissa ja pöydällä ihana kukkakimppu sekä kynttilä jota olen koko päivän polttanut. Ja tosiaan, meidän keittiöstä kajastaa valo. Aivan niin kuin muillakin :))
Pelottaa vain mikä show täsä on vielä edessä korjailujen suhteen...puretaanko taas kaikki pois ja aloitetaan alusta? Pelkään pahinta!
Ja vielä pitää mainita tiskipöytä jonka touhuissani tilasin.
Meillehän uusittiin viime syksynä kaikki keittiön kaapinovet sekä tasot. Tiskipöytä jäi silloin uusimatta, aattelimma että ehtii myöhemminkin, mutta eipäs ehtinytkään.
Sitä nimenomaista pöytätasoa ei ole enää olemassakaan. Ei löydy mistään. Ei edes Lahdesta joka oli meidän viimeinen toivo. Koko Suomi on koluttu.
Niin, tilasin koko paketin, tason, tiskialtaan, hanan...nyt sitten kerkesin pelkän hanan käydä ostamassa ennen mökille lähtöä. Jätin lapun työmiehille, että kiitos, tämä vanhan tilalle :) Laittavat varmaan asennuslaskun perässä...ei siis tiskipöytää vieläkään, mutta sentäs hana :)
Tokihan olen siitä iloinen. Ja ihanasta laminaatista. Ja ihanasta tilantunnusta pienessä kodissamme....Mutta siltikin harmittaa...
Huomenna yritän vihdoin vähän kuvailla ja opettelen sitä kuvan laittoa sekä vielä tätä blogailua...niin ja sitten ajattelin leipoa. Jos enää osaan :)
Ja läksytkin pitäis varmaan tehä :D

p.s. Kuvassa meidän traktori mökiltä, ihan muuten vaan :)3 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Outs...se oli enne kun ne tullu sillon eka kerran kun oli sanonu että tulee. Meille kävi niin ikkuna-asennusjuttujen kanssa joku vuosi takaperin. Eipä siitä enempää, mutta se oli niin fiasko koko asennus, vieläkin harmittaa. Toivottavasti saatte nyt hyvällä ja vaivattomasti kaikki korjaushommat.
Hauskalle kuulosti mettän raivuureissu! :D
Mukavia opiskelupäiviä!

Lezzie kirjoitti...

Kyllä sun pitäisi saada muutettua kuvan paikkaa aivan ottamatta kuvaan kiinni ja viemällä se eri paikkaan. Sitten vain tarkistat esikatselussa onko oikeassa paikassa. Tarkista onko sulla:

Asetukset - Muotoilu - Käytä kelluvaa asettelua --->KYLLÄ

Mulla ainakin onnistuu, joten sullakin pitäisi, I hope :)

Marika kirjoitti...

Kiitos Sanna-Mari!Mies päättikin korjailla kaiken ihan ite...Hyvä niin,helpommalla päästään.
Ois kiva kuulla siitä fiaskosta tarkemmin.. :D :D

Lezzie:Kiitos kovasti neuvoista,mutta siltikään ei auta...en siis ymmärrä yhtään...harmittaa!Oisko muita hyviä neuvoja? :)